• Home
  • /Posts Tagged ' pakejgambarkahwin '

Archives

LIST GAMBAR KAHWIN YANG WAJIB ADA DALAM ALBUM KAHWIN ANDA

LIST GAMBAR KAHWIN YANG WAJIB ADA DALAM ALBUM KAHWIN ANDA

  Nak tau tak gambar apa yang WAJIB ada dalam album untuk perkahwinan korang? Haaa kat sini kami ada share list gambar yang wajib ada dalam album kahwin. Miezipro akan pastikan semua gambar yang dalam list ada. Miezipro harap dapat membantu korang untuk cari idea gambar apa yang patut diambil nanti.  LIST GAMBAR YANG WAJIB ... Read More

10 CHECKLIST SEMINGGU SEBELUM MAJLIS PERKAHWINAN

CHECKLIST KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN (P/S: Baca sampai habis tau sebabnye ade diskaun special kat checklist no.10) Adakah anda berada didalam situasi berikut ? 👉Serabut memikirkan persiapan perkahwinan 👉Majlis dah dekat tapi banyak perkara tak settle lagi. 👉Banyak perkara nak buat sampai dah tak cukup tangan nak handle Mahu rasa LEBIH TENANG menghadapi Majlis Persandingan ... Read More
10 Checklist Sebelum Majlis Perkahwinan !

10 Checklist Sebelum Majlis Perkahwinan !

Please follow and like us:0

TIPS KAHWIN MUDA

  Apabila kita perhatikan dan hayati trend anak muda zaman sekarang ni, ramai yang mendirikan rumahtangga pada usia muda. Sama ada selepas tamat sekolah mahupun semasa menuntut ilmu di universiti atau kolej swasta. Namun demikian, niat suci anak-anak muda ini ada yang disokong keluarga ada juga yang ditentang keluarga. Bagi yang menentang, mereka merasakan usia ... Read More

TIPS JIMAT BELANJA KAHWIN

Setiap pasangan yang bakal berkahwin menginginkan majlis yang indah dan mewah tetapi tidak mahu menanggung hutang yang tinggi untuk majlis yang usianya sehari sahaja. Tak dapat dinafikan bahawa tidak ada bakal pengantin yang inginkan majlis yang ala kadar.  Yelah, sekiranya pengantin membuat majlis gilang-gemilang, ongkosnya tinggi maa~ Kena ingat selepas berkahwin, banyak duit nak pakai ... Read More

Enjoy this blog? Please spread the word :)