fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' GambarKahwin '

Archives

6 TIPS KETIKA MEMILIH KASUT PENGANTIN UNTUK HARI BAHAGIA ANDA

Apa yang penting ketika majlis perkahwinan adalah keselesaan anda. Kerana ia akan menarik perhatian orang ramai.Pasti anda mahu kelihatan cantik ,segar dan yakin.Jadi ia amat penting untuk anda menitikberatkan memilih kasut untuk ke majlis anda nanti. Ia akan menjadi ‘kawan baik’ anda kerana ia nemjadi peneman untuk upacara menepung tawa,potong kek,sesi photografi dan sebagainya.Ini ialah ... Read More
10 TIPS UNTUK GAMBAR PERKAHWINAN ANDA

10 TIPS UNTUK GAMBAR PERKAHWINAN ANDA

Untuk mengupah jurugambar yang terbaik unuk majlis perkahwinan adalah satu jumlah pelaburan yang berbaloi. Semestinya anda dan pasangan anda ingin kelihatan wow pada majlis perkahwinan anda. Ini adalah 10 tips untuk gambar perkahwinan anda. #1 Pastikan anda rehat dengan cukup Pastikan malam sebelum diijabkabulkan itu,anda dah rehat secukupnya.Sekiranya anda penat ia akan menggangu mood anda. ... Read More
4 TIPS PILIH BUSANA PENGANTIN MENGIKUT BENTUK BADAN

4 TIPS PILIH BUSANA PENGANTIN MENGIKUT BENTUK BADAN

Pemilihan busana merupakan checklist paling penting buat pengantin. Selain itu,ada beberapa faktor yang perlu di titik beratkan untuk korang iaitu harga,jenis kain dan reka bentuk. Untuk menampakkan korang cantik di hari bahagia korang. Ikuti 4 tips ini.   #1 Bentuk badan jenis pear Busana yang sesuai bagi mereka yang memiliki badan jenis pear ialah dapat ... Read More
10 TIPS MENJADI PENGAPIT

10 TIPS MENJADI PENGAPIT

Kami nak kongsikan kat korang apa tugas pengapit yang sepatutnya dilakukan semasa majlis berjalan.Kebanyakkan orang ambik mudah menjadi pengapit ini adalah tugas yang betul-betul korang perlu tahu.    #1 Sila bawa tisu bersama anda   Korang perlu sediakan tisu untuk lap peluh pengantin. Tidak perlu bawa satu kotak hanya perlu bawa pack yang kecil sahaja.Tak ... Read More
12 RAHSIA MENGIKUT BULAN KELAHIRAN

12 RAHSIA MENGIKUT BULAN KELAHIRAN

Siapa sangka, sebenarnya, rahsia tarikh lahir juga mampu mempengaruhi sebahagian besar peribadi seseorang apabila dewasa. Jom tengok bulan kelahiran korang.       #1 Januari   = Bercita-cita tinggi dan orangnya serius = Suka mendidik dan dididik = Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik = Rajin dan setiap yang dibuat dapat keuntungan = ... Read More
5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

Untuk memilih pakaian pengantin yang terbaik boleh menyebabkan para pengantin perempuan pening kepala nak pilih. Sampaikan makan tak kenyang tidur tak lena. Dari satu butik pengantin ke butik pengantin untuk memilih pakaian yang sesuai dan bajet yang sesuai. Bukan itu pergi expo sana sini nak tengok harga yang berbaloi. Bukan apa Korang ingin di hari ... Read More
13 TIP GEMPAK MAJLIS PERKAHWINAN ANAK MUDA

13 TIP GEMPAK MAJLIS PERKAHWINAN ANAK MUDA

Bagi pasangan muda fasa merancang bajet adalah fasa yang sangat sukar. Kerana bajet yang tidak cukup. Ni 13 tip yang sesuai untuk anak muda. #1 Alang-alang buat bajet,biar lengkap terus   kalau korang nak senang gunakan microsoft excel. Kerana ia boleh buat set formula. Ia sesuai kerana boleh buat lebih terperinci dengan bajet yang korang ... Read More
5 CARA PAKAI TURBAN TANPA TERLIHAT TUA

5 CARA PAKAI TURBAN TANPA TERLIHAT TUA

Hijab zaman sekarang bermacam-macam gaya. Trend terkini adalah pakai turban. Anda rasa ia sesuai dengan anda?adakah akan nampak tua? ini adalah 5 cara pakai turban tanpa terlihat tua.   #1 Halter neck yang membuat tampilan lebih rapi         Pakaian di atas adalah halter neck yang sesuai di pakai bersama turban. Ia sesuai ... Read More
5 CARA TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI ANDA

5 CARA TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI ANDA

Sekiranya, kenyakinan diri anda tidak ada. Anda tidak mampu untuk buat sesuatu perkara dengan baik dan ada tidak menunjukkan bakat anda yang sebenar dan asyik merendahkan diri sediri. Ini adalah 5 cara tingkatkan keyakinan diri anda.   #1 Berhenti bandingkan kekuatan orang dengan kelemahan anda Kelemahan yang anda ada ialah tidak yakin dengan kekuatan diri anda ... Read More
7 TIPS MEMILIH CERMIN MATA YANG SESUAI DENGAN WAJAH ANDA

7 TIPS MEMILIH CERMIN MATA YANG SESUAI DENGAN WAJAH ANDA

Ramai orang yang ingin memiliki cermin mata yang sesuai dengan bentuk muka. Ni antara tips-tips untuk memilih cermin mata yang sesuai dengan muka anda.Selain itu, ia dapat menyerlahkan wajah anda dan nampak lebih yakin dari sebelum ni. #1 Orang yang taraf kerja profesional Sekiranya anda kerja taraf profesional elakkan daripada ambik jenis ‘sporty’. Selain itu, ... Read More

Enjoy this blog? Please spread the word :)