fbpx
7 RAHSIA SUPAYA GAMBAR KAHWIN NAMPAK CANTIK BERSERI

7 RAHSIA SUPAYA GAMBAR KAHWIN NAMPAK CANTIK BERSERI

Lofa: Asal ea aku tngok gamba wedding fatah semua cantik-cantik! Sampai gamba wedding aku je semua hancur muka merah, warna pudar! hmmm Sufian: Awatlah aku tngok gambar el semua sweet-sweet, Sampai aku kayu wehhhh Kamal: Cantik gila pelamin Emma ni, lembut je warna nampak kemas je.   korang nak tahu kenapa diaorang semua bebel bende ... Read More
ORGANIC SKINCARE WITH RM20

ORGANIC SKINCARE WITH RM20

Sebenarnya, waktu kulit korang tengah eloklah lagi nak dijaga. Kalau dibiarkan je tak terjaga, jangan nanti gundah gulana pulak, bila tengok kulit muke korang nampak  kusam, tak berseri, ada garisan halus, parut jerawat dan jeragat pula jelas kelihatan. Mula lah nak STRESS!! Mula lah nak marah semua orang, malu nak keluar, lepastu tepek makeup tebal-tebal. ... Read More
7 LOKASI MENARIK UNTUK MENYAMBUT ANNIVERSARY

7 LOKASI MENARIK UNTUK MENYAMBUT ANNIVERSARY

Kalau cerita pasal romantik memang MakNah no.1 suka. Mungkin sebab dari kecil dah terbiasa dengan cerita dongeng cinderella,snow white and macam2 lagi lah. Dan MakNah jenis yang suka baca novel sejak dari sekolah rendah sampailah zaman universiti. Tapi sejak masuk herbalife ni, MakNah lebih suka baca buku motivation and self-development. Zaman novel dah pun berakhir ... Read More
BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

Kite selalu pergi kenduri kawin sebab nak tengok pengantin je kan? betul tak.. Makan taknak sangat pun kan. hihihi. Nak tngok dia pakai baju apa, pelamin macam mana and makeup macam mana, tambah-tambah lagi kalau yang kahwin tu kawan korang, mesti habis diteleknya. haha.  Gila bustbody kan tapi kesian jugak dekat pengantin kalau dia punya ... Read More
5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

                        Pemilihan busana yang baik menjadi keinginan setiap pengantin. Baju pengantin perlulah bersesuaian dengan citarasa, harga dan jenis kain yang selesa.     Melalui perbualan admin dengan rakan-rakan, admin ada juga bertanya apa yang selalu mereka tunggu-tunggukan kalau pergi majlis kahwin. Antara jawapan yang ... Read More
” 10 PERANGAI BAKAL PENGANTIN YANG KORANG KENA FAHAM “

” 10 PERANGAI BAKAL PENGANTIN YANG KORANG KENA FAHAM “

Raya dah habis, kini tiba masa untuk menghadiri jemputan perkahwinan pula. Baik perkahwinan saudara ataupun kawan2. Memang dah mula lah musim perkahwinan sekarang ni. . Korang mesti ada kawan yang nak berkahwin? Cuba lihat kalau ada 10 perangai ni ada atau tidak pada rakan korang tu! . Kalau ada kawan korang yg macam tu korang ... Read More

Custom PHOTO FRAME for Mother’s Day Special !

SEMPENA HARI IBU ! HADIAHKAN IBU TERSAYANG “FRAME EXCLUSIVE” INI SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN ANDA KEPADANYA. . #PROMOSI SEMPENA HARI IBU! BAHAGIAKAN IBU DENGAN HADIAHKAN “FRAME GAMBAR ANDA & IBU”, SBG TANDA PENGHARGAAN ANDA BUAT IBU TERCINTA. . Tak tahu nak belikan hadiah apa untuk Ibu pada Sambutan #hariibu tahun ini? . . Tak kan setiap tahun sekadar wish ... Read More
LIST GAMBAR KAHWIN YANG WAJIB ADA DALAM ALBUM KAHWIN ANDA

LIST GAMBAR KAHWIN YANG WAJIB ADA DALAM ALBUM KAHWIN ANDA

  Nak tau tak gambar apa yang WAJIB ada dalam album untuk perkahwinan korang? Haaa kat sini kami ada share list gambar yang wajib ada dalam album kahwin. Miezipro akan pastikan semua gambar yang dalam list ada. Miezipro harap dapat membantu korang untuk cari idea gambar apa yang patut diambil nanti.  LIST GAMBAR YANG WAJIB ... Read More
TIPS MEMUJUK & MELEMBUTKAN HATI WANITA

TIPS MEMUJUK & MELEMBUTKAN HATI WANITA

                            Perempuan merajuk biasanya sebab korang tak telefon atau sms dia dalam satu hari, cemburu atau korang terlupa tarikh-tarikh penting dia. Biasanya bila perempuan merajuk, dia akan pandang tempat lain, tak ada mood nak bercakap, tanya sepatah jawab sepatah, diam dengan muka masam dan ... Read More