BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

    BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

    Kite selalu pergi kenduri kawin sebab nak tengok pengantin je kan? betul tak.. Makan taknak sangat pun kan. hihihi. Nak tngok dia pakai baju apa, pelamin macam mana and makeup macam mana, tambah-tambah lagi kalau yang kahwin tu kawan korang, mesti habis diteleknya. haha.  Gila bustbody kan tapi kesian jugak dekat pengantin kalau dia punya ... Read More
    5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

    5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

                            Pemilihan busana yang baik menjadi keinginan setiap pengantin. Baju pengantin perlulah bersesuaian dengan citarasa, harga dan jenis kain yang selesa.     Melalui perbualan admin dengan rakan-rakan, admin ada juga bertanya apa yang selalu mereka tunggu-tunggukan kalau pergi majlis kahwin. Antara jawapan yang ... Read More
    ” 10 PERANGAI BAKAL PENGANTIN YANG KORANG KENA FAHAM “

    ” 10 PERANGAI BAKAL PENGANTIN YANG KORANG KENA FAHAM “

    Raya dah habis, kini tiba masa untuk menghadiri jemputan perkahwinan pula. Baik perkahwinan saudara ataupun kawan2. Memang dah mula lah musim perkahwinan sekarang ni. . Korang mesti ada kawan yang nak berkahwin? Cuba lihat kalau ada 10 perangai ni ada atau tidak pada rakan korang tu! . Kalau ada kawan korang yg macam tu korang ... Read More

    Custom PHOTO FRAME for Mother’s Day Special !

    SEMPENA HARI IBU ! HADIAHKAN IBU TERSAYANG “FRAME EXCLUSIVE” INI SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN ANDA KEPADANYA. . #PROMOSI SEMPENA HARI IBU! BAHAGIAKAN IBU DENGAN HADIAHKAN “FRAME GAMBAR ANDA & IBU”, SBG TANDA PENGHARGAAN ANDA BUAT IBU TERCINTA. . Tak tahu nak belikan hadiah apa untuk Ibu pada Sambutan #hariibu tahun ini? . . Tak kan setiap tahun sekadar wish ... Read More
    LIST GAMBAR KAHWIN YANG WAJIB ADA DALAM ALBUM KAHWIN ANDA

    LIST GAMBAR KAHWIN YANG WAJIB ADA DALAM ALBUM KAHWIN ANDA

      Nak tau tak gambar apa yang WAJIB ada dalam album untuk perkahwinan korang? Haaa kat sini kami ada share list gambar yang wajib ada dalam album kahwin. Miezipro akan pastikan semua gambar yang dalam list ada. Miezipro harap dapat membantu korang untuk cari idea gambar apa yang patut diambil nanti.  LIST GAMBAR YANG WAJIB ... Read More
    TIPS MEMUJUK & MELEMBUTKAN HATI WANITA

    TIPS MEMUJUK & MELEMBUTKAN HATI WANITA

                                Perempuan merajuk biasanya sebab korang tak telefon atau sms dia dalam satu hari, cemburu atau korang terlupa tarikh-tarikh penting dia. Biasanya bila perempuan merajuk, dia akan pandang tempat lain, tak ada mood nak bercakap, tanya sepatah jawab sepatah, diam dengan muka masam dan ... Read More
    PETUA RUMAHTANGGA BAHAGIA

    PETUA RUMAHTANGGA BAHAGIA

               Kehidupan rumah-tangga bukan semata-mata satu tuntutan atau Sunnah Rasulullah S.A.W, ia adalah merupakan satu medan untuk kita belajar lebih menghargai dan mensyukuri nikmat dari Allah. Mengekalkan kebahagiaan rumah tangga tidak semudah yang disangka sekiranya pasangan tidak mengetahui asas kepada kebahagiaan. Tips yang ingin admin nak share ini ialah beberapa petua ... Read More
    TEMPAT LOKASI PERKAHWINAN YANG SESUAI DENGAN BAJET

    TEMPAT LOKASI PERKAHWINAN YANG SESUAI DENGAN BAJET

                    Jika anda ingin memilih lokasi yang terbaik,pilih lah lokasi yang lengkap dan tidak mempunyai banyak masalah.Terdapat banyak lokasi perkahwinan yang boleh anda pilih mengikut bajet dan sesuai dengan anda.Kali ini kami nak share beberapa lokasi yang biasa Miezipro pergi untuk wedding event. 1)DEWAN SERBAGUNA       ... Read More
    TIPS DOORGIFT

    TIPS DOORGIFT

              Tak lengkap lah sesuatu majlis itu kalau tiada doorgift.Orang dewasa atau kanak-kanak pasti akan suka kalau dapat doorgift bila pulang ke sesuatu majlis.Bila ada doorgift,tetamu takde lah pulang dengan tangan kosong.Betul tak?Jadi hari ini kami akan share beberapa tips doorgift untuk anda. 1)Bajet -Perkara pertama yang anda perlu tahu ialah bajet. ... Read More