fbpx
    Perempuan Yang Ada 5 Ciri Ini Bolehla Perasan Cantik

    Perempuan Yang Ada 5 Ciri Ini Bolehla Perasan Cantik

    Wanita yang cantik maksudnya adalah mereka yang kelihatan menawan walau pun tanpa makeup. Ini yang dikatakan cantik semula jadi. Biasanya wanita yang ada kecantikkan ini ada lima ciri yang minmin akan sebutkan ni. Jadi kalau korang ada kebayakan dari ciri ini pada wajah korang, bolehla nak perasan  cantik! hahaha.   #1. Lesung Pipit Percaya atau ... Read More
    TAK SEMUA LELAKI BERANI AJAK PEREMPUAN KELUAR DATING, APALAGI KAHWIN!

    TAK SEMUA LELAKI BERANI AJAK PEREMPUAN KELUAR DATING, APALAGI KAHWIN!

    Stress dengan cinta yang lalu? Lupakan jelah, jangan dikenang lagi. Anggap la yang korang takde jodoh dengan dia. Now bukak buku baru dan mulakan misi mencari jodoh yang baru. Hahaha. Dah ada yang berkenan dihati ke? Ni lah masa yang tepat, mulakan langkah pertama dengan mengajak dia keluar dating seterusnya ajak lah kahwin apa lagi. ... Read More

    ATASI PORI-PORI WAJAH TERBUKA HANYA DENGAN 3 BAHAN MUDAH!   Minmin tau korang mesti ramai yang ada masalah pori-pori wajah terbuka luas akibat jerawat kan? Korang tahu tak kalau pori-pori terbuka dengan luas akan menyebabkan muka korang tak sempurna? Lagi teruk kalau korang ada pori-pori macam kulit limau. yukssss. Liang pori yang terbuka luas boleh ... Read More

    TIPS MUDAH MAJLIS PERNIKAHAN   Khasnya untuk keluarga yang pertama kali mengadakan majlis, pasti ada suara makcik sana, pakcik sini menyuruh itu, begitu, begini tak betul, dan macam-macam lagi yang kadang-kadang membuatkan suasana jadi awkward dan keliru. Dengan adanya rujukan ini, harapnya pelan pengantin atau keluarga akan teratur dan kemas dan jadi lebih selesa untuk semua pihak. ... Read More

    PROMOTION YES 2018 “year end sales”     Istimewa pada kali ini sebab Miezipro Production membawakan promotion yang sangat menarik! Nak tahu apa yang lagi menarik??? Bagi pasangan yang bakal berkahwin korang tak perlu keluarkan kos yang banyak untuk membayar photographer di majlis perkahwinan korang. Seronok kan??? Bukan itu je tau Bakal Pengantin! Miezipro juga ... Read More

    PERSIAPAN PERKAHWINAN AWAL 12 BULAN SEBELUM NAK KAHWIN   Uolss semua mesti tak sabarkan nak kahwin??? Tapi persiapan semua dah settel ke??? Sebelum nak kahwin, penting untuk korang dan pasangan membuat perancangan yang rapi serta teliti bagi memudahkan korang berdua membuat persediaan. Ini penting bagi mengelakkan korang dan pasangan kelam kabut atau tertinggal mana-mana perkara ... Read More

    PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018 SAVE THE DATE   Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ... Read More

    Wedding Expo “Kahwinlah” Miezipro

    KENAPA BAYAR LEBIH UNTUK SATU ALBUM KAHWIN JER ? Uols bakal berkahwin? Dah jumpa Pakej Jurugambar kahwin? Betul ke jumpa pakej harga hampir 2k, tapi dapat hanya SATU Album kahwin je ? Rugi la… uols bayar mahal tapi dari segi kuantiti tidak berbaloi pun.. Sayang je kenangan best-best uols tu terperap dalam pendrive, silap hari ... Read More

    “7 PANTANG LARANG UNTUK BAKAL PENGANTIN”   BANYAK petua orang dulu-dulu yang pelik dan aneh-aneh. Tetapi kalau difikir-fikirkan semula, memang ada betulnya. minmin nak kongsikan 7 petua yang boleh diguna pakai. Tapi jangan lah terlalu taksub sangat yee. Hehe.     PETUA 1 Pasangan yang bakal berkahwin dinasihatkan agar JANGAN keluar dengan pasangannya selama 40 ... Read More
    TARIKH HOT WEDDING 2019

    TARIKH HOT WEDDING 2019

    DAH TAU KE TARIKH-TARIKH ‘HOT’ 2019 ?Korang yg nak buat Majlis Kahwin pada 2019 tu dah pilih tarikh? dah check date ‘Hot’ ? .Tahun 2019 pun banyak tarikh-tarikh yg menarik utk dipilih..tapi katanya bulan February tu dah hampir nak SOLD OUT ..yeke ? haha 🙂 .Okay kali ni Minmin dah buat sedikit kajian untuk 8 Tarikh ‘HOT’ ... Read More